Kar Gördüm Ben!


Son zamanlarda kitap aşkım kabardı. İnternetten ve sahaftan birçok kitap aldım. “Kafamda bir Tuhaflık” aldığım ilk Orhan Pamuk kitabı oldu. Kendi kendime "Reading challenge" yapmak istiyorum. Çünkü Kıbrıs'ta çok çok az okuyorum. Belki challenge yardımcı olur. 2015 Sonuna kadar 20 kitap falan iyi olur bence, sizce?




Kardeşimin de ısrarlarıyla Pucca 2-3-4’ü de aldık. Kıbrıs’a gelirken ağırlık olmasın diye 2’yi hemen okuyup bitirdim. İlk 50 sayfasındayım haftalardır hiç gülmediğim kadar güldüm.


Tatilde neler yaptın dediklerinde “Kar gördüüüm!” diyesim geliyor. Halbuki Antalya’da yaşadığım dönemde bile köye gider kar görürdüm. Hiç bu kadar kar heveslisi olmamıştım. Bu değişikliği artık Kıbrıs’ta yaşıyor olmama bağlıyorum.




Ketçap nasıl dökülmez başlıklı bir yazı yazmayı düşünüyorum. Zira saçıma ketçap bulaştırmakta üstüme yok biliyorum ama çalkalarken kapak açıp dökmeye çalışarak master da yapmış oldum.



Annem de ben de diyetteyiz aslında. Akşam 9’da sufle yapıp yedik. (Biliyorum canınız çekti, aferin bana) Pek de güzel olmuştu şimdi, biz yaptık diye demiyorum ama.



Bu minik kuzu kumbaranın benzerini geçen sene yılbaşında kardeşime hediye almıştım, kendime de almadım diye çok üzülmüştüm. Tekrar görünce çok sevindim ve hemen aldık. Yukarıdaki fotoğrafta soldaki pörtlek gözlü olan kardeşimin, sağdaki de benim.

Bir sonraki yazı okuldaki mutfak derslerimizle ilgili olacak, takipte kalın!!

Yorumlar

  1. kar fotoları nerde çektin anlamadım kii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın tabi ben nereye gittiğimi ailemin nerede yaşadığını yazmamıştım. Isparta'dan o fotoğraflar :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar