Yeni Blogger

Pekala.. Bu blogu açmayı uzun süredir istiyordum.. Bir türlü fırsatım olmuyordu. (Hep öyle olmaz mı zaten?) Biricik Gülnişim'in iknasıyla birkaç gün önce bu blogu açtım. Tabi blogger'ı bilmediğim için gerçekten zorlanıyorum ama alışacağım umuyorum. 

Hakkında kısmının bulunduğunun farkındayım. Ama ben burada biraz kendimden biraz da blogumun amacından bahsetmek istiyorum.

Ben Şeyma. 03.08.1994'te  Edirne'de doktorları şaşkınlığa uğratan herkese oha dedirten bembeyaz bir kafayla doğmuşum. Çok çirkinmişim o günlerde. Büyüdükçe pek bir tatlı olmuşum. Bukle bukle saçlarım varmış.



Bu fotoğraf 1. yaşgünümden. Yanımdaki de Rahmetli Veli Dedem. Üstümdeki acayip büyük elbise de Hamide Halamdan doğum günü hediyesi.. Ama yardımsever anneciğim iç çamaşırlarımı, ilk ayakkabımı, tulumlarımı saklayıp bu elbisemi birilerine vermiş... Ayrıca bunu her gün kafasına kaktığım da doğru. Fotoğraftaki dedemin hediye ettiği altın bileziği bile satılmaktan zar zor kurtardım! 


Bu fotoğraf hangi doğum günümden emin değilim. Bu fotoğrafı da fotoğrafta yanımda bulunan ve beni öpmeye çalıştığını zannettiğim kuzenim Veli'nin uğraşları sonucunda elde ettik. İkimiz de bu fotografı geçen haftaya kadar hiç görmemiştik. 
Ben 3 Ağustos, Veli de 5 Ağustos'da doğmuş olduğu için biz küçükken doğum günlerimiz 4 Ağustos'ta iki pastayla kutlanırdı. Öyle garip aile geleneklerimiz vardı bizim işte... Fotoğrafta sağda yarım yamalak gözüken de benim Annem!


Biz babamın mesleğinden dolayı sürekli gezdik. 3sene Edirne'de, 2sene Burdur'da, 2sene Kıbrıs'ta, 7 sene Ankara'da, 4sene de Antalya'da kaldık. Yani lise hayatım Antalya'da geçti. Bu arada Antalya Lisesi, 2012 mezunuyum


Veee ben Anadolu Üniversitesi'ni kazandığım için artık Eskişehir'de yaşayacağım. Endüstriyel Tasarım (o da neymiş lan/ ne biçin bölüm o tarzı laflar etmeyin- hatta iki yıllık mı o diye de sormayın lütfen!)  bölümünü kazandım. Hatta bir cuma gecesi ÖSYM denen aptal kurum sınav sonuçları açıklamış diye duyunca elim ayağıma dolaşmış ais'ne girerken klavye de * tuşunu yazmayı bulamamış kuzeninden yardım istemiş herkesi odadan çıkarıp sınav sonucu öğrenip hüngür hüngür ağlamış olduğum gibi bir söylenti de var. 

2015 Edit: Endüstriyel Tasarımı bıraktım, artık Beslenme ve Diyetetik okuyorum. Bölümü neden bıraktığımı anlattığım yazıma buradan ve en son yazdığım hakkımda yazısına buradan ulaşabilirsiniz.


Bu da geçen yazdan bir fotoğrafım. Bir de büyümüş halimi paylaşmak istedim :)

Evet... Bloguma geçersek... Tamamen kişisel blog olacak. Çektiğim fotoğrafları paylaşacak, başıma gelenleri anlatacak, sevdiğim ve internette bulduğum orijinal şeyleri paylaşacağım. Umarım hoşnut kalırsınız! 


Şimdilik hoşçakalın!


Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. hoşbulduk tatlım :) yazarken çok eğlendim, eklemek istediğim birkaç fotograf daha vardı ama fotograf makinem de telefonum da bozuk oldugu için çekip ekleyemedim =/ yazıyı yazdıgımdan beri sana ulaşağım diye uğraşıyordum!

      Sil
  2. Yeni bloğun hayırlı uğurlu olsun :) Ziyaret için teşekkürler, yine bekleriiiiiim ;)

    http://berry-dew.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkürler :) tabi ki yine geleceğiimmm :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar